Gyakran Ismételt Kérdések

A költségvetést és az ésszerű időkeretet a szerződés rögzíti, amelyet minden fél aláír, a projekt megkezdése előtt benyújtott másolatokkal. Ha véletlenül a projekt késik, azt általában két ok okozza; 1. időjárás, 2. anyagszállítás. Ha ez a két feltétel megfelelő akkor minden terv szerint történik.

Ezeket a feltételeket a szerződésben a teljesítés dátumával együtt elért eredmények alapján bontjuk le. Általában 10% kauciót veszünk fel az anyagokért, és a többi kifizetést előre meghatározzuk. Miután a munka egy előre meghatározott pontig elkészült, egy előre meghatározott kifizetést teljesítenek, amelynek végső kifizetése a befejezés után esedékes. Ezt nevezzük előrehaladásnak.

Nagy örömmel mondhatjuk, hogy ügyfeleink több mint 50% -a hozzánk fordul, vagy olyan ügyfelektől fordul hozzánk, akiknek a múltban teljesítettünk. Amint látni fogja, ha megnézi referenciáinkat, megvan az oka egy ilyen hűséges ügyfélkörnek.

A tartózkodási helyétől és a végrehajtottaktól függően előfordulhat, hogy engedélyre van szükség. Ha engedélyre van szükség a projektjéhez, megszerezzük az engedélyt, kezeljük az összes ellenőrzést, megbizonyosodunk arról, hogy minden terv szerint készült-e, és hogy a projekt és a folyamat megfelel-e a törvényben előírt követelményeknek.

Néhány kulcsfontosságú kérdés a következő lehet: „A Cég mennyi ideje foglalkozik kivitelezéssel?”, „Végzett-e már ilyen projektet, ha igen, meséljen róla?”, „Van-e biztosítása?”,A cég saját alkalmazotakkal vagy alvállalkozókkal végezteti a munkát? " Közel 20 eves tapasztalatával a Bau-Vill Épker Kft. szívesen megadja ezeket a válaszokat, és szükség esetén referenciákat ad.

Pontos anyagokat határoz meg a szerződés. Minden anyagra kiterjed. Mivel a cserék néha elkerülhetetlenek (sok tégla elfogy, például ugyan olyan színű már nem készül), világossá tesszük, hogy ugyanolyan helyettesítésre kerül sor, de csak az Ön jóváhagyásával. Olyan tárgyakhoz, mint például a világítótestek vagy kilincsek, amelyeket Ön még nem választott a szerződés aláírásakor, a szerződésben költségvetést határoznak meg, amely részletezi, hogy pontosan mik kerülnek beépítésre.

A változtatási megrendelés az ügyfél által aláírt írásbeli nyilatkozat, amely felhatalmazza a vállalkozót az eredeti szerződésben nem szereplő további munkák elvégzésére. A módosítási parancsot a kiegészítő munka megkezdése előtt alá kell írni, de gyakran nem a projekt mozgásának megőrzése érdekében. A megadott összeg a projekt befejezésekor esedékes. A változtatási parancs akkor is írható, ha a vállalkozó bármilyen előre nem látható kárral vagy problémával találkozik.